Menu

Jouw vertrouwde TOF vakantie vind je vanaf nu bij Tendens Vakanties!

vrijdag 22 januari 2021
TOF vakanties organiseert vanaf 2021 geen begeleide vakanties meer. 

Waar TOF staat voor Tegearre Op Fak├ónsje, is de slogan van Tendens Vakanties 'Samen vakantie maken'. Dat kan geen toeval zijn en dus zijn wij blij verheugd dat wij jullie, na een zorgvuldige zoektocht en vele prettige gesprekken, kunnen aangeven dat jullie vanaf nu jullie vertrouwde TOF vakantie kunnen boeken (of begeleiden) bij Tendens Vakanties. 

Tendens Vakanties organiseert al 25 jaar kleinschalige begeleide vakanties voor mensen met een verstandelijke en meervoudige beperking en voor mensen met NAH. De stichting heeft een zeer divers vakantieaanbod. Van een paardrijvakantie, een meidenweek, een creatieve vakantie of een uitwaaivakantie aan zee tot een uitdagende fietsvakantie, een ontspannen cruise, een avonturenvakantie in de Franse Alpen of een zonvakantie in Portugal, er is voor ieder wat wils. 

Speciaal voor de TOF vakantiegangers zijn er dit jaar ook een aantal herkenbare TOFfe (relax)vakanties in het aanbod opgenomen. Benieuwd? Kijk neem dan snel een kijkje op https://www.tendensvakanties.nl/vakanties/aanbod/tofvakanties 

Op de website van Tendens Vakanties (www.tendensvakanties.nl) vinden jullie veel informatie maar uiteraard geven de medewerkers ook persoonlijk graag de informatie waar je naar op zoek bent. 

Tendens Vakanties is voor vakantiegangers via telefoon (026-3392367), email (info@tendensvakanties.nl) maar ook via whatsapp ( 06 51036066) bereikbaar. 

Vrijwillige reisbegeleiders kunnen met vragen of aanmeldingen terecht bij Miranda de Krosse via m.dekrosse@tendensvakanties of via whatsapp 06 83420107. 

En mocht je graag nog een bekende spreken? Maria werkt vanaf 1 januari vanaf het kantoor van TOF vakanties in Grou voor Tendens Vakanties. Maria is bereikbaar op nummer 06 13806527 of via e-mail op M.vdmeer@tendensvakanties.nl 

Namens het bestuur van TOF vakanties wensen wij jullie mooie onvergetelijke vakanties toe bij Tendens Vakanties!