Menu

Tegearre Op Fakânsje (TOF) - Samen vakantie maken (Tendens Vakanties) 

dinsdag 1 december 2020
Twee slogans, die elk voor hetzelfde doel staan: namelijk, mensen met een beperking een onvergetelijke vakantie bezorgen. Tegearre Op Fakânsje hoort, zoals u weet, bij TOF vakanties en Samen vakantie maken behoort toe aan Tendens Vakanties. TOF vakanties is een begrip in de noordelijke provincies, terwijl Tendens Vakanties meer georiënteerd is op het midden van het land. Deze twee stichtingen hebben elkaar gevonden en willen nu voortaan tegearre/samen uw begeleide vakantie mogelijk maken oftewel organiseren. De expertise en de doelstellingen van de stichtingen komen nagenoeg overeen. Kleine groepjes met 2 of 3 vrijwilligers op reis en in samenspraak de vakantie vormgeven met ondersteuning, waar deze gewenst of noodzakelijk is. 
 
TOF vakanties prijst zich gelukkig met deze mogelijkheid. Hierbij kan TOF vakanties voorlopig zijn eigen identiteit behouden. Dat wil zeggen: De vakanties kunnen nog steeds via een medewerker van TOF vakanties geboekt worden, het kantoor in Grou blijft voor alsnog open en de opstapplaatsen in Leeuwarden en Heerenveen blijven behouden. Uiteraard zal dat niet kunnen zonder hulp van alle vrijwilligers, die TOF een zeer warm hart toedragen. Die hulp is meer dan welkom. 
 
Velen van jullie gaan al behoorlijk wat jaren als vakantieganger of als reisbegeleider met TOF op vakantie. Tendens Vakanties wil niets liever dan jullie inzet, enthousiasme en ervaring koesteren en dat wat succesvol en herkenbaar was, behouden. Op dit moment is Tendens Vakanties druk bezig om een aantal echte TOFfe vakanties te organiseren. Zij hopen deze vakanties in de aankomende weken te kunnen presenteren.
 

Voor de vakantiegasten verandert er niet veel. Hun wensen en (zorg)behoeften staan ook in de nieuwe situatie centraal, waarbij vakantiegroepen zorgvuldig worden samengesteld en vakantievrienden zodoende lekker samen op vakantie kunnen blijven gaan. 
 
Voor meer informatie bezoek onderstaande link.
Welkom TOFfe Peren