Menu

TOF ontvangt €777 van COTK

woensdag 21 juni 2017

Begin deze maand hield het COTK haar jaarlijkse feestavond. Tijdens deze avond verdeelde de commissie een bedrag van € 15.000,- onder 21 instellingen, die zich, in en om de Gemeente Leeuwarden bezig houden met de zorg voor onze medemens met een beperking.
Dit bedrag is in 2016 bijeen gevoetbald door verenigingen in de Gemeente Leeuwarden op het jaarlijkse veld- en zaaltoernooi.
Het COTK deelde hierbij een cheque van €777,00 uit aan TOF!

De Commissie ter Organisatie van het Toernooi om het veldvoetbal Kampioenschap van de Gemeente Leeuwarden organiseert sinds 1936 het veld- en zaaltoernooi. Alle clubs uit de gemeente kunnen meedoen om uit te gaan maken, wie zich een jaar lang kampioen mag noemen. Daarnaast wordt er jaarlijks een wedstrijd tussen de selectie van amateurvoetballers tegen de profs van sportclub Cambuur georganiseerd. De missie van het COTK, onder het motto “De Sterken voor de Zwakken” is:
het genereren van geld, dat gebruikt wordt om instellingen te ondersteunen, die zich in de Gemeente Leeuwarden bezig houden met de zorg voor onze medemens met een lichamelijke dan wel verstandelijke beperking. Iets waar TOF helemaal achter staat!