Menu

Bereikbaarheid opstapplaats Leeuwarden 17 aug i.v.m. Reuzen

donderdag 16 augustus 2018
Let op!
Dit weekend brengen drie reuzen een bezoek aan Leeuwarden. Morgen is de eerste dag dat de reuzen te bewonderen zijn. Vanwege dit evenement is de binnenstad van Leeuwarden afgesloten voor auto's en fietsers en ook diverse aanvoerstraten, waaronder de Julianalaan zijn afgesloten.

Om de opstapplaats aan de Middelzeelaan in Leeuwarden te bereiken moet er gebruik gemaakt worden van de route via N31 (waaronder de Haak).


Naar de opstapplaats:
Om de opstapplaats aan de Middelzeelaan in Leeuwarden te bereiken moet u gebruik maken van de route via N31 (waaronder de Haak).
U neemt op de N31 de afslag 24 richting Leeuwarden, Deinum, Bolsward (Zowel komend van richting Drachten / Heerenveen en Harlingen)
U volgt bij de stoplichten de richting Leeuwarden en WTC Expo
U blijft rechtdoor rijden en kunt ook de aanwijzing centrum gaan aanhouden
U rijdt onder het Margaretha Zelle Akwadukt door.
Bij het 3e stoplicht gaat u links, afslag MCL, De Hemrik.
U draait nu het Stephenson viaduct op en bij de rotonde (van Loonstraat / Julianalaan) neemt u de eerste afslag rechts. U gaat rechts aanhoudend, rechtdoor langs de sportvelden naar de Middelzeelaan.


Wij raden iedereen aan om op tijd te vertrekken naar de opstapplaats! Er worden heel veel mensen verwacht en de drukte op de wegen rondom Leeuwarden is naar verwachting erg groot.

Vakantiegasten en vrijwilligers van TOF hebben een mail ontvangen met daarin een uitgebreide routebeschrijving.