Menu

Najaarsvakantie gaan niet door

donderdag 9 juli 2020
Er zijn gelukkig vele versoepelingen van de corona-maatregelen en dat maakt voor iedereen het leven weer wat aangenamer. Eropuit trekken en op vakantie gaan behoort met inachtneming van de 1,5 meter en vele hygiënemaatregelen weer tot de mogelijkheden. 
Toch hebben het bestuur en de medewerkers van TOF Vakanties, in goed overleg, met pijn in het hart het besluit moeten nemen om ook de najaarsvakanties niet door te laten gaan.
Wij hebben een uitvoerig protocol gemaakt en in theorie kunnen wij vakanties organiseren, echter, risico's kunnen wij niet uitsluiten. Vele gasten van de najaarsvakanties zijn al op gevorderde leeftijd en hebben ook veelal verzorging nodig. TOF Vakanties vindt het daarom niet verantwoord om de najaarsvakanties die gepland stonden voor september en oktober 2020 door te laten gaan.
Wij begrijpen dat het voor iedereen een teleurstelling is, dat ook de najaarsvakanties niet door kunnen gaan. Wij vinden het bijzonder jammer dat wij dit besluit hebben moeten nemen, maar wij hopen op ieders begrip.