Menu

TOF Verhalenbundel

dinsdag 17 december 2019
 Afgelopen vrijdag tijdens TOF's kerst stamppottenbuffet werd de TOF Verhalenbundel gepresenteerd.
 TOFVerhalen bundel .jpg

Deze bundel werd vormgegeven door twee enthousiaste vrijwilligers, Ingrid van Vliet en Jante van der Veen. Beide dames gaan al jaren met TOF mee als vakantievrijwilliger.

Ieder jaar worden er door onze vrijwilligers prachtige vakantieverslagen gemaakt. Het vakantie verslag is een mooi hulpmiddel voor onze gasten om te laten zien wat er tijdens de vakantie is gedaan. In deze vakantieverslagen staan; dagverslagen, gedichtjes en tekeningen van zowel vakantiegasten als vrijwilligers.
 Een week met TOF is.........png
 Hierdoor ontstond het idee om deze verslagen te gebruiken voor het maken van een TOF Verhalenbundel.

De verhalen, tekeningen, en gedichten zijn een greep uit de vakantieverslagen van 2018. Iedere dag van de week staat er een andere vakantie of doelgroep centraal.

De TOF Verhalenbundel is mede mogelijk gemaakt door de opbrengst van de Santa Run Leeuwarden 2018, die werd georganiseerd door een samenwerking van Rotaryclubs in Leeuwarden. 
 
Twee leden van de Rotary club kregen het eerste exemplaar uitgereikt door onze enthousiaste vrijwilligers en makers van de TOF Verhalenbundel. Na afloop van TOF's kerst stamppottenbuffet kregen ook alle vrijwilligers die aanwezig waren bij de afsluiter van het TOF Seizoen een verhalenbundel mee naar huis!

 20191217_140655.jpg