Menu
 • Favorieten
  Je hebt nog geen favorieten gekozen! Klik bij een vakantie op Voeg Toe
  Uitgelicht
 • St. Parthem Frankrijk
  AANTAL:
  7 deelnemers en 4 begeleiders
  KOSTEN
  Reissom: €1167,-
  VERTREKRETOUR
  Informatie
  Vakantie in Frankrijk: de natuur is volop in bloei, geurende bloemen, zoemende bijtjes. De geur van vers stokbrood: alle ingrediënten voor een vakantie waar je op en top kan genieten! We verblijven in een prachtig vakantie huis in St. Parthem aan de rivier de Lot. TOF Vrijwilligers Tineke en Wim zorgen samen met nog twee TOF-fe vrijwilligers voor een heerlijke week. Lekker wakker worden met het getsjilp van de vogeltjes en daarna de dag beginnen met een goed verzorgd ontbijt. Heerlijke wandelingen maken met de hond, sfeervolle zomerfeesten bezoeken en prachtige uitstapjes maken. En wat denk je van een spoedcursus foto maken, workshop schilderen of beeldhouwen? Deze vakantie is alles mogelijk! Een vakantie waarbij gezelligheid met elkaar, genieten en leuke activiteiten voorop staan.
  BIJZONDERHEDEN:
  Wij vertrekken vroeg en overnachten tijdens de heen- en terugreis in een hotel. Vervoer busje. Let op! De opstapplaats voor deze vakantie is het TOF kantoor in Grou. Alleen geschikt voor vakantiegasten die mobiel zijn.
  St. Parthem
  Doelgroep:
  jongeren|volwassenen
  Tips voor uitstapjes:
  Bekijken huizen 18e eeuw, bezoek kasteel de Gironde, bezoek museum La Maison de la Riviera, bergwandelingen maken, bezoek boerderij van de drie wilde zwijnen.
  Recensies

  Voeg een recentie toe